Принцип роботи і перспективи використання голографічних дисплеїв. - Нижник, О.О.; Ящинський , Л.В.; Федосов, С.А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2024)
У цій роботі ми досліджуємо принцип роботи голографічних дисплеїв (моніторів), їхні технічні характеристики та потенційні переваги порівняно з традиційними дисплеями. Також розглядаються перспективи використання голографічних дисплеїв у різних галузях, включаючи медицину, освіту, розваги, телекомунікації та виробництво. Розуміння принципів функціонування цих пристроїв та їхніх потенційних можливостей може привести до нових можливостей для візуалізації даних та створення іммерсивних візуальних досвідів