Аналіз формування вихідного сигналу давача інфрачервоного випромінювання - Мороз, С.А.; Лишук, В.В.; Чалий, В.Д.; Горайчук, А.А.; Тарарай, Д.М. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2024)
В статті проведений аналіз особливостей використання піроелектричних давачів розглянуто суть піроелектричного ефекту, наведені принципи формування теплового випромінювання в зоні виявлення давача, досліджено процес формування вихідного сигналу при дії теплової енергії на давач. Наведені відповідні графіки вихідного сигналу давача. Зроблені відповідні висновки за результатами аналізу