Використання методу багатовимірної середньої для оптимізації формування рейтингу науково-педагогічних працівників вузу на прикладі волинського національного університету імені Лесі Українки - Федонюк, А.А.; Герасимчук, О.Б.; Юнчик, В.Л.; Федонюк, Ю.А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2024)
В роботі проаналізовано наявні інструменти для формування рейтингу, створено власний програмний продукт для імпортування даних викладачів із селекцією необхідних параметрів з існуючих баз даних. У самій програмі передбачено кілька алгоритмів для обрахунку за методом багатовимірної середньої рейтингу викладачів, сортування даних в порядку спадання (зростання) та візуалізацію результатів