Аналітика веб-ресурсів як способи рейтингування інформаційних систем - Христинець, Н.А.; Мельник, К.В.; Фенюк, А.С.; Копчук, В.Ю. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В роботі проведено аналіз досліджень і наукових публікацій у сфері аналітики. Класифіковано та досліджено різні методи аналітики веб-сайтів, визначено доцільність використання кожного аналітичного класу, на прикладі розробленого сайту продемонстровано реальні механізми роботи популярного сервера веб-ресурсів GA4.