Мікроконролерна система вимірювання частоти серцевих скорочень людини - Осовська, І.П.; Метелюк, С.В.; Поліщук, М.М.; Конкевич, Л.М. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У роботі представлено дослідження пристрою для вимірювання функціональних показників частоти серцевих скорочень людини. Основною метою даного дослідження є розробка портативного програмно-апаратного комплексу для моніторингу стану людини, який використовує інтегральний датчик пульсу та мікроконтролер. Результати тестування прототипу системи моніторингу вимірювання частоти серцевих скорочень людини свідчать про подвійне підвищення швидкості вимірювань у порівнянні з економічними готовими пульсоксиметрами. Розроблена система може ефективно використовуватися в повсякденних умовах для моніторингу функціонального стану людини