Інтелектуальний аналіз великих сховищ даних - Чернящук, Н.Л.; Коваль, І.М.; Гайдучик, М.С.; Кушко, І.М.; Качко, В.О. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У роботі класифіковано та розглянуто подальший розвиток прискорювача PHI в сучасних процесорах для обчислень штучного інтелекту в іграх. На основі підходу була розроблена інтелектуальна система, яка підвищує ефективність і швидкість в ігрових проектах з використанням штучного інтелекту. Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що отримані результати можуть бути використані для підвищення ефективності використання машинного навчання при розробці комп’ютерних ігор