Роль нейромережі у військовій розвідці та бойових діях - Борисов, О.В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У цій статті розглядається роль нейромережі у військовому конфлікті та їх вплив на результати військових операцій. Розглядаються приклади використання нейромережі у різних галузях військової діяльності, включаючи розвідку, управління зброєю та аналіз даних. Буде розглянуто як переваги, так і недоліки використання нейромереж у військових операціях