Використання дронів для покращення ефективності електрозв'язку в умовах бойових дій - Борисов, О.В.; Борисов, І.В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У статті розглянуто можливості використання дронів для покращення ефективності електрозв'язку в умовах бойових дій. Аналізуються питання технічного забезпечення дронів та їхньої здатності забезпечити надійний та швидкий електрозв'язок в умовах бойових дій. Описується практичне використання дронів для електрозв'язку в умовах бойових дій та розглядається можливість їх використання для забезпечення електрозв'язку на місцях, де відсутня або пошкоджена звичайна інфраструктура зв'язку