Використання TYPO3 як системи управління контентом у корпоративній сфері - Сахнюк, П.В.; Замуруєва, О.В.; Федосов, С.А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В роботі проаналізовано використання та функціонал системи управління контентом TYPO3 CMS. Зроблено порівняльний аналіз даної системи та Drupal CMS у межах основних функціональних аспектів. Сформульовано рекомендації та оптимальні концепції для використання обох систем