Аналіз достовірності прийому повідомлень в IoT технологіях з односторонніми протоколами взаємодії. - Радзівілов, Г.Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Проведено аналіз достовірності прийому інформації в IoT технологіях з односторонніми протоколами взаємодії. Встановлено закономірності впливу завадової обстановки на значення ймовірність правильного прийому повідомлень з урахуванням можливих хибних спрацювань та застосованих методів підвищення достовірності прийому. Розглянуто можливість виникнення хибних спрацювань. Визначено напрямки досліджень для забезпечення використання IoT технологій з односторонніми протоколами взаємодії при проведенні сучасних бойових дій в у мовах складної завадовій обстановки та впливу структурних завад.