Система голосового керування освітленням на базі Wemos D1 Mini. - Бурбан, О.В.; Поліщук, М.М.; Бортник, К.Я. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Розроблено систему голосового керування освітленням на базі Wemos D1 Mini. Розроблено та описано електричну схему пристрою, а також прикладне програмне забезпечення для операційної системи Android. Дана система дозволяє керувати увімкненням та вимкненням кількох приладів освітлення із використанням голосового помічника Google Assistant.