Алгоритмічне забезпечення розпізнавання штрих-кодів на базі камери. - Юхта, О.А.; Ройко, О.Ю. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Представлено огляд алгоритмів виявлення та декодування штрих-кодів на прикладі одновимірних штрих-кодів. Запропоновано алгоритм, що забезпечує розпізнавання за допомогою камери та розшифрування штрих-кодів для подальшої роботи з асоційованими з ними даними.