Показники ефективності функціонування системи захисту інформації і кібербезпеки об’єктів критичної інформаційної інфраструктури. - Козубцова, Л.М.; Козубцов, I.М.; Здолбіцька, Н.В.; Кошелюк, В.А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У науковій статті вирішено науково-технічну проблему з вибору показників ефективності функціонування системи захисту інформації і кібербезпеки об’єктів критичної інформаційної інфраструктури. Наукова новизна одержаного результату полягає в тому, що вперше запропоновано показники та критеріїв оцінювання ефективності функціонування системи захисту інформації і кібербезпеки об’єктів критичної інформаційної інфраструктури. Практичне значення роботи полягає в тому, що на основі одержаних показників та критеріїв у подальших роботах виникає можливість розробити методику оцінювання ефективності функціонування системи захисту інформації і кібербезпеки об’єктів критичної інформаційної інфраструктури.