Шляхи цифровізації маркетингових послуг у системі організації вступу до закладів вищої освіти України. - Гулівата, І.О.; Радзіховська, Л.М.; Середницька, Л.П. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Запропоновано шляхи цифровізації маркетингу вищої освіти як складової стратегії просування інституційного бренду у системі організації вступу до закладу вищої освіти.