Формування загальної навчальної компетентності студентів під час вивчення логіки в умовах дистанційного навчання - Гулівата, І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Запропонована методика формування загальної навчальної компетентності під час вивчення логіки з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, яка зорієнтована на впровадження компетентнісного підходу у навчанні здобувачів вищої освіти.