Використання математичного пакету Maple до розв’язання СЛАР прямими чисельними методами - Брагінець, О.; Воробйова, А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
В роботі розглянуто застосування математичного пакету Maple до розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь прямими чисельними методами, таким як методи: Гаусса, LU-факторизації, Холецького, відбиття та прогонки.