Навігаційна служба пошуку крові та органів для хворих - Пастернак, I.; Струк, I. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Метою даної роботи є розробка веб-сервісу навігації, який допоможе знайти інформацію та замовляти медичні вироби в екстрених ситуаціях із сусідніх медичних закладів. У цій роботі описана проблема несвоєчасного отримання медичних виробів, вирішення цієї проблеми, пошук необхідного методу. Розроблено інтерфейс веб-сервісу.