Нечітка модель розподілу робіт між працівниками на складі підприємства - Філь , Н.; Кудирко , O. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2021)
Розроблено нечітку модель розподілу робіт між працівниками. Наведено приклад розподілу робіт між працівниками на складі підприємства з застосуванням теорії нечітких множин. Використання моделі дозволяє оптимально розподілити роботи між працівниками відповідно до принципу поєднання можливістей і бажаність, комплексно врахувати їх знання та досвід, психофізіологічне профілювання, а також знизити їх завантаженість. Розрахунки виконувалися в Microsoft Excel.