Сертифікаційні випробування радіоелектронних приладів в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку - Павленко, В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті визначено роль та місце сертифікаційних випробувань в системі сертифікації радіоелектронних приладів в Україні. Встановлено основні особливості проведення сертифікаційних випробувань радіоелектронних приладів в Україні. Розглянуто питання проведення сертифікаційних випробувань радіоелектронних приладів у акредитованих випробувальних лабораторіях України. Сформульовано перспективи розвитку сертифікаційних випробувань радіоелектронних приладів в Україні.