Дослідження роботи програмного забезпечення для захисту мереж. - Яцюк, C.; Сачук, Ю.; Глинчук, Л.; Прус, Р.; Гришанович, Т. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Досліджено основні сканери для виявлення уразливості мереж та виявлення впливу на них. Оцінено експозиції для захисту мереж задля застереження проникнення в неї, перевірки журналів та відстеження схеми руху трафіку, а також охорони портів та використання ресурсів.