П’ять методів оптимізації сайту. - Пех, П.; Корець, Р. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В статті була запропонована методика підвищення швидкості завантаження сторінок сайту. З’ясовано вплив кожного виду оптимізації на кількість балів за методикою Google Pagespeed