Методи синхронізації баз даних платформ інтернет-комерції засобами 1С-Бітрікс. - Кузьмич, О.; Багнюк, Н.; Мекуш, О.; Бортник, К.; Марчук, Б. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В даній статті проведено аналіз методів оптимізації обліку торгового підприємства шляхом синхронізації баз данних 1С та  інтернет магазину. Проведено огляд, дослідження і застосування  систем синхронізації даних.. Зроблено SWOT-аналіз процесу використання інтернет-магазину на платформі 1С- Бітрікс.