Основні підходи до забезпечення якості машинно-тракторного парку підприємств агропромислового комплексу України. - Теслюк, Г. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті проаналізовано сучасний стан машинно-тракторного парку підприємств агропромислового комплексу України. Розглянуто основні підходи до забезпечення якості машинно-тракторного парку підприємств агропромислового комплексу України. Запропоновано основні перспективні напрямки удосконалення агропромислового комплексу України в сфері забезпечення якості.