Дослідження ефективності мобільного додатку-тренажера для вивчення англійської мови. - Кузьмич, О.; Яковлюк, C.; Багнюк, Н.; Мекуш, О. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В даній статті представлено проект розробки мобільного додатку-тренажера для вивчення англійської мови базового рівня, а також результати проведених досліджень його ефективності у формі опитувань та контрольованих експериментів.