Оптимізація ведення та аналітики фінансів за допомогою мобільного додатку на основі ОС Android. - Мельник , К.; Костючко , С.; Мельник , Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Фінансова грамотність один з найнеобхідніших навиків для сучасної людини. Зростання матеріальних статків у значній мірі залежить від того, на скільки розумно людина використовує ресурси та розпоряджається грошима. Ведення та аналітика доходів і витрат перший крок до успіху у керуванні   фінансами. У даній статті розглядається розробка додатку в IDE Android Studio для ведення та аналітики фінансів.