Автоматичний збір інформації (парсинг) в мережі. - Мельник , К.; Мельник , В.; Григоришин , A. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
В даній роботі проаналізовано основні підходи до автоматизованого збору інформації в мережі інтернет, приведено характеристику контексту при зборі інформації. Розроблена система автоматичного збору інформації (парсингу) в мережі на мові програмування Golang.