Аналіз застосування онлайн сервісу Google Classroom для організації дистанційного навчання. - Поплавська, Г. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті проаналізовано основні можливості застосування сервісу Google Classroom для організації дистанційного навчання та подальшого його використання.