Модель ресурсів неоднорідної розподіленої комп’ютерної системи з локальними зв’язками та її граф. - Марченко, O.; Марченко, O. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
На основі аналізу методу MCTS та підходів до його паралелізації у статті запропоновані нова модель ресурсів неоднорідної розподіленої комп’ютерної системи з локальними зв’язками (НРКСЛЗ) та її граф. Показано відмінності цієї моделі та її графу порівняно з відомим узагальненим графом системи ресурсів. Передбачається, що запропоновані модель та її граф дозволять розробити нові способи планування ресурсів НРКСЛЗ при реалізації різних видів паралелізації MCTS