Досвід використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні математичних дисциплін в умовах дистанційного навчання. - Мамчич, Т.; Миронюк, Л.; Ройко , Л. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті проаналізовано ідеї використання ресурсів Office 365, Google Сlassroom та Zoom при викладанні  математичних дисциплін для студентів нематематичних спеціальностей в умовах дистанційного навчання.