Aпapaтнe i пpoгpaмнe зaбeзпeчeння ствopeння тa викopистaння 3D-туpiв. - Лепкий, М.; Подоляк, В.; Кошелюк, В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Розглянуто особливості, механізми та інструменти віртуального 3D-туpу, що виник завдяки сучасним інформаційно-комунікаційним технологіям та можливостям Інтернету. Висвітлено особливості апаратного і програмного забезпечення створення та використання 3D- туpiв. Наведено приклади розроблених 3D- туpiв для віртуальних подорожей та дано їх характеристику.