Побудова матриці монодромії виконавчого об’єкта нелінійної системи. - Костючко, С.; Кирилюк, Л.; Кались, O.; Сібанда, З.; Гаврилюк, С. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
У статті розкрито один із методів побудови матриці монодромії, розкрито суть найпростішої побудови та обчислення такої матриці. За цим методом будується математична модель виконавчого пристрою, яка може бути використана для дослідження перехідних та усталених станів.