Математична модель рухомого обєкта для розрахунку похибки - Каганюк, O.; Мельник, В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2020)
Дається стислий аналіз впливу збуджень для обґрунтування основного вида похибки, яку необхідно враховувати для будові систем автоматичного управління вугільно видобувним комбайном в профільної товщини вугільного пласта