Симулятор системного адміністратора в контексті інтеграції з IoT - Бірук, Б.В.; Христинець, Н.А. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2024)
У статті розглянуто розробку симулятора системного адміністратора з використанням мови програмування C# у середовищі Unity. Досліджуються основні функціональності, такі як моніторинг ресурсів, управління процесами та імітація системних подій. Розглядається створення віртуального середовища для ефективної взаємодії з імітованими системними об’єктами, а також використання графічного інтерфейсу для відображення інформації про ресурси