Методи класифікації атрибутів якості компʼютерних систем - Чернящук, Н.Л.; Бортник, К.Я.; Тищук, М.А.; Гнітецький, В.В.; Кучер, В.Л. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В роботі здійснено аналіз наукових праць та практики впровадження методів і засобів для класифікації ознак якості комп’ютера систем, дослідження особливостей процесу забезпечення якості компʼютерних системи, розробка методу та засобів класифікації ознак якості комп’ютера системи на основі характеристик якості, поданих у текстовій формі. Проведено аналіз предметної області та специфіки процесу класифікація ознак якості комп’ютерних систем, основні сутності та визначено їх властивості, функціональні вимоги до програмного забезпечення Метод класифікації атрибутів якості комп’ютерних систем Це дозволило проектувати та реалізовувати архітектуру системи з урахуванням особливостей Метод QFD та запропонована процедура класифікації з використанням мови C# та Технології ASP NET MVC.