Сучасні методи викладання освітніх компонентів інформатично-математичного циклу з використанням інформаційних технологій - Поплавська, Г.В.; Лехіцький, Т.В.; Корінчук, Н.Ю. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У статті розглянуто важливість інформаційних технологій у процесі викладання освітніх компонентів інформатики та математики, проаналізовано сучасні підходи їх викладання у Луцькому педагогічному коледжі.