Обробка інформації за допомогою машиного навчання засобами Python - Поліщук, М.М.; Цибень, Д.В.; Карплюк, Ю.І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У статті докладно розглядаються основні кроки та процеси використання машинного навчання для створення рекомендаційних систем. Розглянуто, як зберегти дані, навчити модель та створити зручний інструмент для рекомендацій жанрів фільмів на основі індивідуальних вподобань користувачів. Продемонстровано ключові кроки, від відбору даних до передбачення рекомендацій, як використовувати Python та потужні бібліотеки для досягнення цієї мети