Розвиток теорії емерджентного аналізу складних топологій високовольтних мереж на основі методу врахування імовірнісних характеристик відмов - Пітух, І.Р. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В роботі запропонований метод емерджентного аналізу топологій високовольтних мереж, як класу кольорових мереж Петрі з врахуванням відмов генеруючого, передавального та сповивального електрообладнання.