Обґрунтування вибору мовної моделі для розроблення голосового асистента мобільного додатку - Пех, П.А.; Бортник, К.Я.; Шепелюк, Д.Л.; Шепелюк, Л.Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В статті запропоновано мобільний додаток на базі вибраної мовної моделі для голосового управління розумним домом і наведені результати досліджень якості розпізнавання голосу за допомогою цього додатку.