Засоби розробки кросплатформенного мобільного додатку - Домарацький, І.В.; Багнюк, Н.В.; Бортник, К.Я.; Тищук, І.В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У статті докладно розглядаються основні кроки та процеси створення кросплатформенного мобільного додатку. Стаття розкриває ключові виклики та стратегії, необхідні для розробки ефективних мобільних додатків, які відповідають високим стандартам якості та функціональності на різних операційних системах. Основні аспекти, які розглядаються в статті, включають важливість сумісності з різними платформами, оптимізацію продуктивності, забезпечення консистентності інтерфейсу та виклики, пов’язані з оновленням та підтримкою додатків. Стаття підкреслює, що успішна кросплатформенна розробка вимагає глибокого розуміння різних технічних аспектів, гнучкості у підходах до розробки та здатності ефективно реагувати на виклики, що виникають у цій сфері