Моделювання двоступінчастої системи регулювання температури - Пех, П.А.; Христинець, Н.А.; Губиш, Р.А.; Шульгач, В.В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В статті наведені результати розроблення засобами Matlab Simulink технології налаштування ПІД-регуляторів та дослідження процесу роботи замкнутої двокаскадної системи регулювання температури на базі таких регуляторів. Наведені структурні схеми моделі та результати моделювання двокаскадної системи