Дослідження технології розпізнавання номерних знаків за допомогою мобільних додатків - Пех, П.А.; Мельник, К.В.; Шепелюк, Д.Л.; Шепелюк, Л.Д. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
В статті досліджуються технології розпізнавання номерних знаків засобами сучасних смартфонів.