Удосконалення комп’ютерної програми для розрахунку координат розташування та вагових коефіцієнтів акустичних каналів ультразвукових витратомірів - Роман, В.І.; Ілючок, В.О. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
На базі нових числових методів інтегрування удосконалено комп’ютерну програму, яка дозволяє розрахувати координати розташування та вагові коефіцієнти акустичних каналів багатоканальних хордових ультразвукових витратомірів. Програма дозволяє спростити процес проектування нових конструкцій багатоканальних хордових ультразвукових витратомірів.