Модифікований метод статичного аналізу коду для рішення задачі згортки рядкових констант - Касянчук , Д.П.; Марченко, О.І. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2023)
У даній статі запропонований модифікований метод згортки рядкових констант, який має меншу складність і вищу точність, ніж існуючі методи. В основі цього методу лежить анотування пропагованих значень додатковою інформацією, аналіз якої дозволяє не здійснювати конкатенацію значень, які не можуть існувати разом під час реального виконання програми, що, в свою чергу, дозволяє зменшити розмір проміжних результатів аналізу потоку даних, тим самим покращуючи його швидкодію і точність.