Методи Webhooks та Long Polling для розміщення Telegram-бота - Поліщук, М.М.; Саварин, П.В.; ФуркалоC.Ю. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У статті розглянуто особливості розміщення Telegram-бота на прикладі методів Webhooks та Long Polling. Розкрито механізм та специфіку їх роботи. Описано випадки їх використання.