Вплив параметрів вібраційного конвеєра на швидкість транспортування деталей. - Гаврильченко, О.В.; Корендій, В.М.; Шенбор, В.С. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
Розглянуто один з найбільш ефективних способів підвищення швидкості транспорту-вання деталей та виробів вібраційними конвеєрами, нанесенням на транспортуючу поверхню ворсового покриття. Наведені теоретичні та експериментальні визначення коефіцієнта швидкості транспортування, як найбільш показову характеристику ефективності вібраційного конвеєра.