Моніторингова система для операційної системи Windows. - Багнюк, Н.В.; Бортник, К.Я.; Варченко, Л.Л. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У даній статті розглядається створення моніторингової системи для операційної системи Windows та специфіка її використання.