Метод деанонімізації користувачів iOS через протокол Airdrop. - Тогоєв, О.Р. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У статті запропоновано алгоритм відстеження для пристроїв iOS, які використовують динамічно рандомізовані MAC-адреси та Advertising-повідомлення під час зв’язку за стандартом BLE.