Особливості реалізації програмного забезпечення для визначення показників роботи серця з використанням камери смартфону. - Ройко, О.Ю.; Пугач, Т.В. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
У роботі описано особливості реалізації програмного забезпечення для визначення варіабельності серцевого ритму та частоти серцевих скорочень. Для формування вихідного сигналу застосовується камера смартфона. Подальша обробка сигналу здійснюється за допомогою швидкого перетворення Фур’є. Отримані дані використовуються для визначення показників роботи серця за допомогою реалізованого програмного забезпечення.