Математичне моделювання комбінаційного суматора в задачах технічної діагностики. - Круліковський, Б.Б.; Рейнська, В.Б. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
В роботі розглядається метод моделювання комбінаційного однорозрядного суматора з можливими несправностями. Вказаний тип математичних моделей використовується при вирішенні прямих та зворотніх задач технічної діагностики. Запропоновано узагальнену математичну модель, яку доцільно використовувати при побудові перевіряючих тестових наборів.