Реалізація алгоритмів сортування елементів послідовних контейнерів засобами С++ бібліотеки стандартних шаблонів STL. - Пех, П.А.; Христинець, Н.А.; Кучерук, О.С. (КОМП’ЮТЕРНО-ІНТЕГРОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ОСВІТА, НАУКА, ВИРОБНИЦТВО, 2022)
В статті запропоновані кілька програм на базі різних алгоритмів сортування елементів послідовних контейнерів. Наведені коди програм та результати їх тестування.